keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Charles Owen Wellington Sparkling



Tota noin... Mielestäni tämä on kyllä jo liikaa. Tälläinen löytyy siis mustana ja sinertävänä. Jos tilaa Ooteman.nl:in kautta maksaa vain 225 €. Tuntuu siltä että he ehkä silti sisimmässään arvelee ettei tätä myydä niiiin paljon...? Muutenhan nämä Charles Owen ratsastuskypärät yleensä ovat paljon kalliimpia.

Ei se nyt siis niin ruma ole, mutta koko idea just feels like "too much" minulle. Blingiä nyt voi kaikkialle tottakai työnnellä mutta ratsastuskypärän kankaaseen? Ei kiitos, ain't something for me and that's sure!

Yleisestikin vähän tuntuu siltä että tämä "blingimuoti" on katoamassa pikkuhiljaa. Niin kun olen ennen sanonut; blingiä on ihan OK käyttää ja se näyttää hyvältä JOS tietää miten paljon sitä "pitää" olla. Jos hevosen kaikki varusteet about ovat täynnä blingiä ja samoin ratsastajan... hmm? Taisi mennä vähän överiksi - ja tälläisiä tapauksia kyllä löytyy. Ehkä vähän liiankin paljon...

:) tai :( mielestäsi?

3 kommenttia:

  1. Charles Owenia saa kylläkin jopa hintaan 189€, että ei toi ihan halpis oo :)

    VastaaPoista
  2. Saahan niitä, mallejahan on monta mutta mielestäni ne vähän "paremmat" mallit maksaa kuitenkin tätä mallia aika paljonkin enemmän.

    VastaaPoista
  3. Se on hampton, joka on noin "halpa" :)

    VastaaPoista