sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Synequin / Suppleaze Gold


Tervehdys taas!

Tuntuu siltä että olen teille selityksen velkaa; blogi on ollut vähän jäissä nyt sen takia että kone sanoi kiitos ja heihei minulle, taisi ottaa lopputilin. 

Nyt on sitten lukiojakso onnellisesti päättynyt ja hörhöillään kaikkien mieliksi jälleen kerran tallilla päivät pitkät! 

Autokoulukin on tällä hetkellä pop, ei taida olla kun kaksi teoriatuntia jäljellä ja vähän ajamista. Sitten teoriakoe ja inssi, toivottavasti menee ensimmäisellä kerralla läpi!

Keskiviikolla oli harrasteohjaajien koulutunti, menin sellaisella pienellä säpsäkkäällä ladyllä kun Javeline Brus. Pohkeenväistöt teemana. Neiti oli vähän hermostunut ja säpsisi vähän kaikesta mutta lopuksi väistöt parani koko ajan.

Torstaina oli vähän sellainen fiilis kun olisin jääkarhulta kaikki karvat viennyt, puunasin Gigoloa ikuisuuden, ainakin siltä tuntui. Karvoja on vieläkin kaikkialla, oi että rakastan tätä karvanlähtöaikaa! Not... Gigolon kanssa koulutunnilla tehtiin väistöjä ympyrällä, lisättyä ravia, isoa käyntiä sekä hyvin lyhyttä laukkaa. Herra jopa jaksoi kantaa itsensä tällä kertaa, mahtava tunne kun välillä kyllä siltä tuntuu että olisi 600 kg hevosta käsissään, kheh. 

Mutta, ASIAAN! Paavo siis syö Synequinia tällä hetkellä. Purkki on loppumassa niin ajattelin että voisi kokeilla jotain uutta; eihän sitä koskaan tiedä tepsiskö joku muu pulveri paremmin. Ja Synequin on aika kallista myös, taitaa maksaa about 120 €/purkki... 

Olen miettinyt sitä Suppleaze Gold:ia. Ei lainkaan niin kallista ja mitä olen kuullut on ollut toimiva monille ratsuille. Pitäisi olla aika samaa kamaa kun tuo Synequin. Kellään kokemuksia Suppleaze Goldista?

Havaitsin myös sellaisen kun Pronine flx, hyvin suosittu sekä Saksassa että Ruotsissa mutta en ole siitä kauheasti kuullut Suomessa. Sekään ei hirvittävän kallis jos toimisi. Kellään ei satu siitä kokemuksia olla?

Ihana tämä kevätsää, nyt ei tarttis enään lunta tulla ollenkaan! Loma on kohta jo mennyttä, mutta hyvää teki. Pääsiäinen on kohta juhlittu, vielä syömään mummolaan mutta sitten taitaa olla jo ohi tältä kertaa. Mutta ennenkun kaikki on ohi; Hyvää Pääsiäistä teille!

Huomenna olen menossa ratsastamaan Jössellä, katsotaanpas mitä keksitään huomiseksi. En tarkaan tiedä mitä jätkä on liikustellut nyt mutta liikkunut ainakin on. 

Tiistaina alkaa minun ja Janinan kiinteytymisprosessi. Katsotaan nyt mitä siitäkin tulee tsihi. No ei, punttiksella aletaan käydä ja lenkeillä. Summershape here we come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti