keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

John Whitaker mallisto


Se harmaa tai vihreä neliöhuopa ois aika makee. Nää huovat siis kuuluu John Whitakerin mallistoon ja niitä voi esimerkiksi ostaa PonnyPraktenista, ruotsalainen webshop. Homman nimi on vaan se että jos tälläisen huovan haluaa niin siitä joutuu maksaa sen verran kun 480 ruotsalaista kruunua, huhhuh... Eli vähän yli 50 euroa tai jotain sinnepäin. No, merkki tässä varmasti maksaa. Mut mun mielestä se huopa kyl siin tokassa kuvassa näyttää vähän oudolta... Kääntyy sillee hassusti, no, juu. :) (Picturesource: Ponnyprakten.se)

Huova pitäis kumminkin olla joku anti-slip huopa ja siinä on iskunvaimentava täyte tai jotain sinnepäin. John Whitakerin mallistoon kuuluu kyllä paljon muutakin kun esimerkiksi ratsastuskäsineet, kypärälaukku, joku nahkainen ratsastuskypärä, harjasetti ja sen sellaista millä rahaa voi tehdä. ;)

Oon nyt lukiossa ja käytiin just syömässä. Ruoka oli kyl ihan kakkaa, hyihyi. Mut tulihan sitä silti syöty. Nyt on "vaa" englantia ja kemiaa ennen ku lopetetaan - tänää on se lyhyempi päivä. :) Onneks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti