keskiviikko 24. elokuuta 2011

Top 3 kouluratsastajat

Pakko kai Koulutuupparin on listata top 3 suosikit kouluratsastuksessa. ;-) Ehkä joku päivä tulee top 3 esteratsastuksessa haha, who knows. Kolmossija on tietysti jaettu.

1. Edward Gal

Hän saa kaiken näyttämään niin helpolta eikä hänen apuja juurikaan näy. Hän vaikuttaa myös todella mukavalta ihmiseltä, vaikka en olekaan tavannut hänet henkilökohtaisesti haha. Ja cliniceistä päätellen hän tietää kyllä mistä puhuu!

Kun Edward vielä kilpaili Totilaksella en koskaan halunnut missata yhtäkään heidän ratoja, kaikki oli kyllä niin pilkulleen niitten ohjelmassa! :'-)



2. Kyra Kyrklund


Joka kyllä on Suomen koulutähti numero 1, vaikka ikääkin alkaa olla (ei pahalla siis). Jos joku tietää mitä puuhailee - niin Kyra tietää. Se että hän valmentaa Ruotsin maajoukkuetta kirpasee vähän - eikö Suomi tajua mikä timantti hän on? Kun katsoi Kyran ja Maxin kouluratoja ei voinnut muuta kun ihailla ja istua suu auki (Max on nykyään eläkkeellä kisaradoilta)! :-)

Harmi että Master kuoli jo, oli kyllä niin hieno hevonen...

Ajatelkaa mikä unelma olisi jos pääsisi Kyran tallille tekemään työharjoittelua, ooo... :-) No, aina voi unelmoida.






3. Patrik Kittel

Jos joku muuten on pystynyt missata että hän otti pronssia EM-kisoissa hevosella Scandic niin on kyllä aika sokea, jos seuraa hevosuutisia. ;-) Hienoa Ruotsi ja Patrik!

Pidän Patrikista koska hän ratsastaa todella pehmeästi ja tunteella.

P.S: Scandic on muuten niin hieno!
3. Anky van Grunsven
Kun ajattelen miten haluaisin osata istua hevosen selässä esim lisätyssä ravissa, niin Anky on todellakin esikuvani! Hän istuu niin tajuttoman hienosti siellä!

Muutenkin pidän siitä miten hän ratsastaa ja tietysti pidän myös hänen tuotteista, hehe. ;-)







No, nyt tiedätte. :-) Onko teilla suosikeita?
Kertokaa kenestä te pidätte eniten!

1 kommentti:

  1. edward gal ja kyra on kyllä munki suosikkeja, mut patrik kittel ei kuulu lemppareihin sen blue tongue -kuvan jälkeen... :S

    VastaaPoista