tiistai 6. syyskuuta 2011

Accuhorsemat loimi


Olen kuullut sellaisesta Accuhorsemat-loimesta jonka pitäisi saada hevosen rentoutumaan lihaksistaan - ja nyt oli vaan kerta kaikkiaan pakko nuuskia siitä vähän lisää tietoa hehe.

Loimen pitäisi siis lisätä verenkiertoa sekä tehostaa palautumisen treenin/kilpailun jälkeen. Eli jos olen oikein ymmärtänyt, jos hevosella on tämä loimi päällä se olisi melkein kuin akupunktio tai jotain vastaavaa...? Kuulostaahan se aika hyvältä - jos se siis toimii. Loimi voi myös kuulema auttaa equiterapeutteja niin että pääsevät yhä syvemmälle hoidossa.

Tätä loimea kutsutaan "ackupressuretäcke"-ksi ruotsiksi. Ja täältä voi lukea siitä lisää miten loimi siis toimii, jos osaa ruotsin kielen.

Jos tämä toimii uskon kyllä että tälläinen loimi voi monia auttaa. :-) En tiedä myydäänkö näitä Suomessa mutta ainakin Ruotsissa. 3699:- ruotsalaista kruunua maksaa, eipä ole kovin halpa, mutta mutta... Jos rahaa ja uskoa tähän tuotteeseen löytyy niin mikäs siinä sitten! :-)

Jos suoraan ruotsinkielestä kääntäisi loimen nimeä niin se olisi "piikkiloimi" (ruotsiksi spiktäcke). Varmaan vähän samaa jos ihminen makailee piikkimatolla...? Loimea ainakin myydään Ryttare & Häst-webshopissa (mikä myös on postauksen kuvan kuvalähde).

En tiedä olisiko tämä hissi vai dissi, kun ei ole omaa kokemusta tälläisestä. Ihan kivalta kyllä näyttää ja kuulostaa ihan hyvältä. Mitä mieltä olet?

Ja nyt kipin kapin takaisin sänkyyn nukkumaan taas. Räkää löytyy ja kuumetta pukkaa, kauhea väsy. Pennut nukkuvat, hiljaista koko talossa - ihanaa. Kuullaan kunhan taas jaksan kirjoitella kun on parempi olo. :-) Hellurei.

1 kommentti:

  1. Nyt myös myynnissä suomessa 336€, www.equinurture.fi

    VastaaPoista