keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Massiivi DISSI!

Netti on täällä ollut ihan toosi huono, en oo mitenkään melkein päässyt surffailemaan tai ylipäätään tekemään mitään koneella... No, sen siitä saa kun "haluaa" asua saaressa. Sitäpaitsi täällä on ollut nyt pari-kolme päivää kauhea myrsky ja satanut kaatamalla melkein koko ajan. Yäk - ja se että kämpässä on peltikatto ei tee asiata niin paljon parempi. No, kuitenkin.

Tänään koululla oli harjoitus estekisat, luokkia oli ymmärtääkseni kolme, 50 cm, 70 cm ja 90 cm. En ollut katselemassa, mutta näin jälkeenpäin kyllä vähän harmittaa. Ja sain kuulla huhuja että Salla & Amal oli voittanut luokkansa!! Eli jos Salla satut lukemaan tämän - rutkasti onnea! :-D

Mutta joo, ASIAAN! Nyt on joku uusi "trendi" meneillään esteratsastajien kesken (estekisoista puhuen...). Ja ihan rehellisesti sanoen - en pidä siitä! Juju on siis se, että nyt on ilmestynyt markkinoille suitsimallin jossa on ns. "suojalaput" - melkein kuin ravureilla mutta ei nyt ihan niin isoja. Näitähän siis käytetään sen takia että hevonen keskittyisi esteeseen ja olennaiseen eikä siihen mitä tapahtuu sen takana...

Aikaisemmin olen nähnyt että esteratsastajat ovat käyttäneet lampaankarvaa tähän samaan tarkoitukseen. No, onhan tälläiset suitset paljon siistimmät verrattuna jos on lampaankarvaa suitsissa mutta mutta, en silti tähän tykästynyt. FEI on silti hyväksynyt tämän.

Oli miten oli - olen kyllä sitä mieltä että jos esteitä menee tarkoitus on että hevonen keskittyy ratsastajan signaaleihin ilman että siihen tarvitaan mitään silmälappuja. Ihan ihan vähän ehkä voisin taipua mielipiteestä jos ratsu on ihan vihreä ja nuori eikä tottunut kilpailujen häslinkiin - mutta toisaalta - eikö parempi olisi totuttaa tulevaa "estemestaria" heti alussa kilpailujen häslinkiin ja kaikkeen mitä siihen liitty?

No - DISSI mielestäni! Mitä mieltä olet? Paina " :) " tai " :( " niin tulen iloiseksi! ;-)
   


Ja P.S, muistakaa ottaa osaa kilpailuihin blogissa! Voit voittaa John Whitaker ratsastusliivin (yksi voitaja) ja iPhone kuoren (kaksi voittajaa)! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti