torstai 3. marraskuuta 2011

Nahkariimu

Tehdään valjastöissä tällä hetkellä nahkariimua. Ei olla vielä päästy niin pitkälle, tällä hetkellä työstän niskahihnaa ja työni näyttää nyt about tältä. Meillä on noin 40 tuntia aikaa työstää riimua ja voin kertoa ettei se mikään helppo juttu ole... Näyttää helpommalta mitä oikeasti on...!

Ja tottakai onnistuin tänään työntämään naskalin (yksi työvälineistä) käteen... Voin kertoa että tuli kyllä aika mallikkaasti vertaa haavasta, taisi mennä aika syvälle heh... En viitsi laittaa siitä mitään kuvaa jos jotakuta ällöttää verta mutta hienosti meni lattialle vertaa jne... ;-)

No, tähän saakka olen ihan tyytyväinen siihen. Saa nähdä miten se etenee... :-) Opettajana meillä on Annika, katsokaa toki hänen kotisivunsa täältä, hän on todella taitava.

Asiasta kukkaruukkuun, tänään mentiin esteitä. Suhteellisia välejä ja rataa, ja kontroloituja pysähdyksiä esteitten jälkeen. Meni ihan hyvin, vähän herra Gigolo oli vahva mutta ei sen kummempaa. :-)

Jos lukunörttiä kiinnostaa, luen tällä hetkellä kirjaa jonka nimi on "Jag är kvar hos er", Peter Pohl on kirjoittanut sen. Kirja on sairaan hyvä mutta kirja käsittelee vakavia asioita niin sitä on välillä ehkä hieman rankka lukea - silti se on niin hyvä ettei sitä malta pistää pois! :-) Kirja kertoo 15 vuotiaasta Annasta joka tietää että hän tulee kuolemaan, en viitsi kertoa miksi mutta näin on. Kannattaa lukea (jos osaa ruotsia, en tiedä onko kirjaa kännetty suomenkielelle), suosittelen.

Tiistainahan meillä oli yhteistyöpäivä lukion kanssa joka sujui ihan mallikkaasti, lehti oli jopa täällä kirjoittamassa siitä jutun ja ottamassa siitä vähän kuvia, whoopwhoop! :-) Ei paha ei paha. Viikonloppuna täällä on estekilpailut - Timanttijahdin finaalikilpailu. Jos jään tänne viikonlopuksi menen ehkä kuvaamaan, ja jos saan (eli jos saan koululta hevosen ja jälki-ilmoittautuminen on OK) ehkä meen jopa kisaamaan... Kheh.

Mutta nyt pitää hakea pyykit koneesta, so long!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti