torstai 19. tammikuuta 2012

Tervehdys taas!

Noniin, pitkän tauon jälkeen olisi jälleen aika palata blogin ylläpitämiseen!

Näin lyhyeesti voin kertoa (postaan myöhemmin pidemmän kirjoituksen työharjoittelusta ja kaikesta mitä nyt on tapahtunut tauon aikana) että työharjoittelupaikka oli aivan napakymppi! Olen siihen todella tyytyväinen; meillä oli kaksikymmentä päivää pitkä työharjoittelujakso ja tein sen Savijärven Ratsastuskoululla Sipoossa (ratsastuskoulu on yksi Suomen vanhimpia). Sain työskentellä paljon nuorten hevosten kanssa ja varsojen kanssa, toimia vetohevosena nuorille hevosille, irtohypytettiin hevosia, opin vähän homeopatiasta (niin siistiä!), ratsastin ratsastustunneilla ja liikutin erästä nuorta hevosta suht säännöllisesti ja tehtiin ihan normaalia tallityötä ja sain ratsastaa kun saksalainen Andreas Hesse oli valmentamassa. Asuttiin Savijärven Kartanossa. Kuvia löytyy mutta laitan niitä tulemaan omaan postaukseen. Kokeilin myös yhtä yksityistä Fwb-t. "Nekku" siellä Savijärvellä, mitä luutavasti alan liikuttamaan silloin tällöin.

Nyt maanantaina koulu alkoi taas. Vähän haikealta tuntui kyllä jättää työharjoittelupaikka, se antoi todella paljon. Siellä oppi paljon ja sain tehdä paljon sellaista mitä täällä koululla ei tehdä. Erinlaiset systeemit ja toiset hevoset, paljon ihmisiä ja monta eri lajeja (sekä kolu- että esteratsastusta ja valjakkoajoa; nimi Ben Simonsén varmaan pistää kellot soimaan (toivottavasti)?).

Nyt on sitten noin kuukausi ravipuolella edessä. Ei kyllä hirveesti innosta, pakko myöntää... Mutta mutta, ei se ole haitaksikaan... Ajoin tänään sellaista ihanaa bitchiä; eli Sh-t. Tiiania ja ihan mukavastihan se meni. Ainoa paha on kai se että ravirata on aika jäässä ja nyt on tullut aika paljon luntakin. Voin heittää videon teille miten täällä "tasataan" raviraha haha... Päivstysviikko, mikä tarkoittaa että kohta on iltatallin aika.

Kävin tänään vähän shoppailemassa Agri-Marketissa ja matkaan tarttui ihanat talviratsastuskäsineet ja ratsastushousut (olen myös Hööksistä tilannut toiset ratsastushousut, onnistuin kadottamaan Savijärvellä yhdet ratsastushousut, hm...).

No, kivempi postaus kuvilla ja shoppailusta iltatallin jälkeen!

P.S Pistäytykää Janinan (Hankalainen.blogspot.com) blogilla katselemassa sen uutta pusukaveria! Ihana Clausen jonka Janina osti Saksasta saapui tänne viime viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti