torstai 16. elokuuta 2012

Myydään hyvään kotiin Suomenhevostamma!



Autan nyt ystävää löytää hänen hevosellensa uuden, hyvän kodin! Itse tiedän Mailin ja se on kyllä ihana hevonen! Todella fiksu ja kiltti.

________________________________________________________________________________

" Vikumaili "Maili", Suomenhevostamma syntynyt 1994. Säkä 157 cm.
Varsonut 2004, voisi tehdä vielä lisää jos mahdollista.

Kisannut HeC-HeB koulua, hypännyt yksittäin 100 cm ja ratana 90 cm, mutta nyt ei enään hypätä ollenkaan. Mailin jalka meni estevalmennuksessa - nivelrikko - ei tarvitse muuten päivittäistä hoitoa muuta kun olemme syöttäneet sille MSM ja glucosamiinia.

Mailin luonne 10+, todella kiltti ja sympaattinen, kaunis. Kaikki rakastavat Mailia, se ei pelkää mitään (autoja, traktoreita...) ja antaa koirienkin tulla vierelle. Voi tarhailla kaverin kanssa. Aloittelijankin on turvallista mennä Maililla.

Tällä hetkellä asuu Kråköössä (Porvoo) mutta tallipaikka on syyskuuhun saakka. Tyttäreni haluaa hypätä enemmän esteitä ja siihen Mailista ei enään ole, sen takia meidän on luovutyava siitä vaikka se vaikealta tuntuukin. Kevyeeseen liikkumiseen sopii todella hyvin!

Kunhan hyvä koti löytyy Maili + kaikki varusteet myydään halvalla, mm. satula, suitset jne!

Hinta noin 1 500 €. "

Lisää kuvia löytyy Sukupostista!

KIINNOSTUNUT? Laita kommentti niin voin antaa nykyisen omistajan tiedot.

5 kommenttia:

  1. no sku hon ju va poppsi att ha alltin :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Anonym, du kan mejla mig på ronja.larsson @ axxell.fi för mer info!

      Poista
  3. vieläkö hevonen olisi kotia vailla, olisin kiinostunut tutustumaan, meillä olisi tarjolla pieni kolmen hevosen tila, maatilaan kuuluu 50ha eli tilaa riittää. otathan yhteyttä jos kodille vielä tarvetta. s-posti virta.riina@gmail.com

    VastaaPoista