keskiviikko 8. elokuuta 2012

Minishoppailua




Terve taas. :-)   Tälläistä pientä mutta hyvin hyödyllistä on nyt tultu shoppailtua Paavolle. Siis Racing Builder Mix muslirehua, Effol SuperStar-Shine karvakiiltoa, Windsor nahkasaippuata sekä Showmaster ohut talliloimi. Aikaisemmin kun kävin Virossa ostin sieltä todella hyvänlaatuisen mutan nahkariimun sekä juoksutusliinan. :-) Kiitän tässä samalla Carinaa joka hoiti Paavoa kun kävin Virossa!

Jonkin verran on Paavolla vielä laidunaikaa jäljellä mutta ei paljon, sitten kotiudutaan taas koulun tallilla syksyä varten. Tarkkaa "muuttopäivää" ei olla vielä saatu aikaiseksi mutta luulen kyllä että se pikkuhiljaa alkaa selviämään. Pakko sanoa että haikein mielin kyllä siirrän Paavoa takaisin koululle koska talli missä se nyt seisoo on kyllä jotain ihan muuta kuin mitä meitä odottaa koululla (vaikka ei se huonokaan ole)... Mutta eipä sitä nyt surra! :-)

Perjantaina minä lähden koululle, vielä on kolme kesäjaksopäivää jäljellä - sitten alkaakin jo koulu ja viimeinen "vuosi" lähtee rullaamaan. Nyt ei ole onneksi paljon enään jäljellä, wohoo. :-) Kirjoitukset alkaakin jo noin kuukauden kuluttua ja sen jälkeen tiedossa on taas työharjoittelua. Keväällä taas kirjoitan viimeiset kaksi anetta.

Toissapäivänä kävin Jössen kanssa, mentiin kangilla ja hyödynnettiin maasto. Sää nyt ei ollut mikään päätä huimaava mutta kelpoinen. Väistöjä suorilla teillä, ravi- ja laukkalisäyksiä, sulkuja, avoja, koottua lyhyempää muotoa sekä pidempää avoimpaa. Todella hyvältä jätkä tuntui! :-)

UPDATE: Nyt on sii muuttopäivä selvillä. Vähän nopeasti tuli mutta kyllä se siitä... Eli 10. päivä elokuuta SEKÄ minä ETTÄ Paavo lähdetään koululle taas. Toisaalta myönnän kyllä että on ihanaa lyödä kaksi kärpäistä samalla, itse saan kaikki tavarat mukaan ja hevonen ja kaikki sen kammat. Huokaus ja helpotus. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti