maanantai 28. tammikuuta 2013

Kysymyspostauksen vastaukset

Taitaa olla viime kesän fail-kuva ;-) Ainakin Paavo on söpö!

Mahtavaa maanantai-iltaa rakkaat lukijat! :-)

Tässä tulee nyt kysymyspostauksen vastaukset. En ollut varautunut tälläiseen kyselymäärään! Mutta todella hauskaa että kysymyksiä tuli näinkin monta! Se on aina yhtä hauskaa kun näkee että joku onkin jättänyt pienen kommentin postaukseen! Vaikka lukisi vaan että "kiva" haha, niin se kuitenkin antaa vähän "konkreettisemman" kuvan lukijoista kun pelkät kävijälaskurin numerot... :-)

Lukijamäärä on hurjasti lisääntynyt, tässä kuussa jo reilut 6000 kävijää! Tosi hauskaa! :-)

Kerron tässä samalla että pian alkaa tosiaan tapahtua täällä asioita, näyttää siltä että pian blogi saa ensimmäisen "y---------------n" tai ns. "s-------n". ;-) Salaisuuksia, salaisuuksia... En paljasta liikaa vielä koska mitään ei ole 100% varmaa vielä. Tosiaan hyvältä näyttää.

Vastauksiin! :-)


Jepajee

Ois kiva jos tekisit heppoille omat sivut ja kertoisit niistä ja itsestäsi kans. Videoitakin saisi olla. Muuten blogi on ihan kuva ja tulen varmasti seuraamaan kuhan vain vielä tulisi hienosäätöä!! :)

Koulutuuppari vastaa: Otin itseäni niskasta kiinni tänään päivällä, ja nyt Paavolla on oma sivu! :-) Eli kun painatte "Albedo"-sivua pääsette sinne. Sama "nappi" joka aikaisemmin vei sen Sukuposti-sivulle. :-) Lupaan tehdä myös Jösselle ja itselleni oman sivun, kunhan aika sallii! Pikkuhiljaa hyvä tulee... ;-) Videoita tulee jatkossa, promise!
 
Minna
Ois kivä tietää kauanko tuo Paavo on nyt ollut sulla? :) ja sit vaikka sen aikaisempia kisatuloksia? kiitos kivast blogista!

Koulutuuppari vastaa: Paavo on ollut minulla pian vuoden! Jos virallisia ollaan niin muistaakseni 17.01.2012 kirjoitettiin omistajanvaito-paperit! Aikaisempia kisatuloksia... öö... :-D Tota, tehdään vaikka niin että yritän etsiä ainakin joitakin esille ja teen niistä vaikka oman postauksen! :-) Kiitos!!


 
Tuntematon ratsastaja
Mikä kamera sulla on käytössä? Tosi hienoja kuvia! Upeita.

Koulutuuppari vastaa: Kiitos! :-) Itselläni on Nikon D60, ja jotkut kuvat on otettu poikaystäväni Canon D600:lla.

 
Anonyymi
Miksi haluat pyörittää näin isoa blogia? Onko siinä haasteita, tuleeko joskus paineita?

Koulutuuppari vastaa: Huh, mikä kysymys! ;-) Alkuperäinen idea ei tainnut oikein olla edes että blogistani tulisi näin suuri, hehe... Alunperin ajattelin että tämä olisi ehkä vähän päiväkirjamainen. Pikkuhiljaa lukijoita tuli enemmän ja enemmän, ja koko homma alkoi olla tosi hauskaa! :-) Ajattelin sitten että pelkästään "moi tänään olen ratsastanut, sitten syönyt ja blabla, hyvää yötä"-postaukset tuskin pitää lukijat tallella, niin erityyppisiä postauksia alkoi tulemaan - ja nyt ollaan tässä pisteessä, ja kiikarissa koko ajan miten voisi edelleen parantaa blogia! Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, ja ei ikinä voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :-)

Onhan tässä haasteita, jos niitä näkee haasteina. Riippuen onko ne negatiivisia tai positiivisia. ;-) Yleensä kyllä hyvin positiivisia! Paineita tulee jos ottaa paineita. En oikein sellaisia ota, ainakaan tästä hommasta - tämä on vain hauskaa! :-) Joskus ehkä tulee ajateltua että "hitsi, nyt pitäisi tehdä postauksen", mutta loppupeleissä se kuitenkin on oma valintani teenkö tai en (yleensä silloin teen, hihi). :-) Ja jos jotakuta ei mielytä blogi, no... en pakota ketään sitä lukemaan! :-)


Anonyymi

Kenen tunneilla olet käynyt? "vierailevat valmentajat" ja sellaiset, ja "normaalit"? :) kiitos kivasta blogista!

Koulutuuppari vastaa: Jaa-a, nyt pitää miettiä... ;-) Tässä ne jotka tulevat mieleen nyt, ei missään järjestyksessä siis;
Pirkko Herd, Pauliina Hukkanen, Tiina Loisa (ehkä enemmän tunnettu Tiina Vähämäkenä), Milka Laurila, Sanna Andersson, Any Yli-Jaskari, Nina Hurme, Anna Bardy-Markko, Maarit Hopea, Anders Sucksdorff, Anneli Viljanen, Kaisu Simonsén, Päivi Savilahti-Bäckman, Andreas Hesse...

Muita ei tällä hetkellä tule mieleen, mutta niitä on... Ja sitten on lisää näitä tulevia ratsastuksen ohjaajia jotka ovat koululla pitänyt meille tunteja harjoitellakseen... :-)


 
Maija
Millainen olisi unelmahevosesi? Olin näkevinäni sinut ruokakaupassa joku päivä sitten, saako tulla moikkaamaan jos näin käy? :) Tykkään paljon täst blogista!

Koulutuuppari vastaa: Unelmahevoseni on kyllä Paavo! :-) Se on kyllä vienyt sydämeni vuosien varrella, hehe. Mutta jos olisi mahdollisuus omistaa myös toista hevosta se olisi varmaan joku ihana liinaharja, tai valkoinen/musta. Musta suurilla valkoisilla merkeillä... ;-) Yleishevonen mutta koulupainoitteinen. :-)

Tottakai saa tulla moikkaamaan, en minä pure... :-) Kiva kuulla että pidät blogistani!


 
Harri
Oon varmaa ainoo äijä joka lukee tät blogii heh... No kysymykseen, onks se sun mielest "noloo" jos äijä ridaa tai muuten on hevostenkaa tekemisis niiku ?

Koulutuuppari vastaa: No, ei sitä tiedä montako jätkää tätä blogia lukee! ;-) Koko hevosbusiness on ehkä vähän "naisvaltainen" mutta hey, melkein suurin osa huippuratsastajista on miehiä!! :-) Ravimaailmassa tuskin näkee naiskuskeja. Jotenkin raviurheilu on enemmän "mieslaji", tiedäppä sitten miksi...

Mutta asiaan; en todellakaan ole sitä mieltä että se olisi jotenkin "noloa" ratsastaa/olla hevosten kanssa tekemisissä jos on mies!! Päinvastoin. Tiedän monta ratsastavaa miestä, nuorempia ja vanhempia. :-) Ja oma poikaystäväkin on hevosenhoitaja tällä hetkellä. :-) Ja oikeastaan se on aika yleistä että miehiä on hevosenhoitajina talleissa. 


 
Anonyymi
Jos oon oikein ymmärtänyt niin Paavolla ei pysty esim kilpailla ja sillein? Etkö ollenkaan "kaipaa" sellaista treeniä ja hommailua omalla hevosella? Eikö se ollenkaan "häritse" sua? :) Ei siis millään pahalla!

Koulutuuppari vastaa: Näin on. Nivelrikon takia sitä ei enään kilpailla tai treenata kovaa. Enimmäkseen maastoillaan rennosti ja tehdään kaikkea muuta kivaa! :-) Ja ei, se ei kyllä minua häiritse. Olin hyvin tietoinen asiasta jo ennen kun Paavo tuli minun omistukseen. Enkä ikinä tule myymään sitä sen takia että olisin "kyllästynyt" ja haluaisin paremman hevosen, enkä mistään muustakaan syystä. Kun se lähtee, se lähtee terveyssyistä ja parempaan paikkaan. Jössellä voin "ratsastaa kunnolla" ja kilpailla, ja koulun hevosilla, se riittää minulle. 


 
Anonyymi
Millainen "suhde" sulla on siihen Jösseen, se ei vissiin sun oma ole? :)

Koulutuuppari vastaa: Ei, Jösse ei siis ole oma hevoseni. :-) Jösseä omistaa ihana pariskunta. Olen ratsastanut/hoitanut/ajanut/kilpaillut Jösseä jo joitakin vuosia. Yhtenä kesänä se oli minulla koululla. Oli tarkoitus että tekisin lopputyöni Jössellä - ratsastaa helppo A koulurata nyt helmi-maaliskuussa mutta tämän polvivamman takia se tuskin toteutuu... :-/ Oli miten oli, ratsastan/ajan sillä itsekseeni silloin tällöin ja otan sillä tunteja. Joskus pari koulutuntiakin on tultu pidettyä sillä.


Huoh! ;-) Mikä työ, hehe! Jos jotain vielä mietityttää, kysykää toki... :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti