keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Let´s go

Eikö kesä voisi tulla jo?

Tänään olisi tiedossa vähän asioitten hoitamista, renkaitten viemistä autofirmaan (edellisen auton kesärenkaat kun jäi kotiin autoa vaihtaessa, hups) ja Jössen ratsastamista. :-) 

Saa nähdä miten sujuu, mitä polvi on siitä mieltä... Parempaan päin onneksi koko ajan mennään! Huomenna pitäisi käydä verikokeissa ja lauantaina näyttää siltä että lähdetään Paavon kanssa maastoilemaan muun talliväen seurassa! Ihana vastaanotto uudella tallilla! We like it. :-)

Sunnuntaina suunnataan auton nokka kohti koulua, ja uusi lukiojakso alkakoon! Pian on jo terveystieto- ja äidinkielikirjoitukset (ruotsi), iik... :-)

2 kommenttia:

  1. Teet nykyään paljon postauksia, joka tietenkin on hyvä asia, mutta useimmat on sellaisia pieniä.. Olisi kivaa jos kertoisit enemmän esim. siitä, mitä teit kyseisenä päivänä tallilla yms. ja omista jutuistasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Tilanne on nyt se että olen saikulla ja palaan lukioon 4.2. Eli niin paljon "omia juttuja" tai tallilla ei oikein tapahdu... :-/ Tänään kävin Jössellä rennosti maastossa ja Paavon kanssa kävelimme vaan kentällä kun sää oli sen verran huono silloin jo. En oikein tiedä miten tuosta saisi niin mielenkiintoisen postauksen...? :-D

      Poista