keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Säheltäjä-Paavo


(Kuva ei liity tekstiin). Melkein jo ehdin ihmetellä missä joku haava tai vastaava piileskelee, kun meni niin pitkään ongelmitta. ;-) No, hyvä vaan! :-) Enpäs nyt ala kehuilemaan... Hehe.

Herra Albedo on siis jotain riehunut ja onnistunut saamaan haavan oikean silmän reunaan. Tänään aamulla kävi eläinlääkäri tutkimassa silmää ja toteksi onneksi ettei itse silmässä haavaa ole. Helpotus, mikä onni onnettomuudessa! :-) 

Paavo sai nyt kymmenen päivän "salva-kuurin" aamuin illoin oikeaan silmään, eiköhän se sillä parane. :-) Pitäkäähän peukkuja! Onneksi se kuitenkin pitää silmää auki eikä sillein sitä arko. Vähän turvoksissa ja lämmin vaan, rähmii vähän mutta toisaalta sen oikea silmä aina vähän "rähmii" tai ns "valuu". 

Asiasta kukkaruukkuun; huomenna iltapäivällä saapuu uusi perheenjäsen kuvioihin, haluatteko nähdä siitä kuvia? :-) Osaatteko arvata minkälainen otus on kyseessä? Ja lauantaina onkin Paavolla suuri elämänmuutos. :-) Tottakai pitää seurata millainen silmä on, jos parempaan suuntaan jo loppuviikosta niin eiköhän pärjätä kun matka pitkä ei ole. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti