torstai 17. tammikuuta 2013

Sara Algotsson


Vähän aikaa sitten järjestettiin "Idrottsgalan" Ruotsissa, missä palkittiin urheilijoita. Myös Sara Algotsson "Silver Sara", kenttäratsastaja oli mukana. 

Mutta... olikohan Sara maistanut vähän liikaa kaikkia nestemmäisiä antimia? ;-) Näyttää melkein siltä että juontaja joutuu pitelemään Saraa pystyssä...? Tämä klippi on mun mielestä aika hauska, mutta kysymykseen:

Onko tälläinen käytös arvostetussa urheilugaalassa vain... hauskaa, tai peräti jo pikkasen noloa?
Mitä mieltä olet?

4 kommenttia:

  1. Ehkä tuo alkaa jo olee vähän noloa? Vois ees pitää itteään "edustavassa kunnossa", mitä toi sekoilu ei kyl mun mielestä ainakaa oo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in... Tuo on kuitenkin Ruotsin suurin ja arvostetuin urheilugaala ja tapahtuma...

      Poista
  2. Päivän naurut lensi ainakin tämän seurauksena!

    Jokainenhan antaa itsestään tietysti julkisuudelle sellaisen kuvan, kun haluaa... Mutta, ehkä olisi hyvä toppuutella juomisten kanssa näissä tilaisuuksissa, ettei tapahtuisi näin noloa tilannetta.

    Tämän tason urheilijalta voisi jo ehkä vaatia kohteliasta käytöstä ja se nimenomaan on sitä, että ei ole kaatokännissä!

    Voisin kuitenkin veikata, että jonkinlaista morkkista hän tästä on kokenut, ainakin tuota pätkää katsoessa ja varmasti aiheesta kuittailuja jälkeenpäinkin, että varmasti pysyy mielessä. Jos jotain oppinut, niin vastaavaa ei nähdä toiste!

    Toivotaan näin... Vaikka hyvät naurut saikin! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, hauskahan tuo klippi on!

      Totta. Sarahan kyllä haastattelussa sanookin että jotain sinnepäin että kun kerta tännesaakka on päästy niin nyt pidetään sitten myös hauskaa. No, näytti ne loput kenttäratsastusjengistä kuitenkin pystyvän pitämään hauskaa ilman että olivat ihan huppelissa?

      Uskon kyllä että daami "sai läksynsä" tilanteesta. Tuo videokin on nyt seilaillut varmaan ympäri hevosmaailmaa jo mooonta moonta kertaa, ja Sara saa varmasti kuulla siitä vielä! ;-)

      Poista