lauantai 6. huhtikuuta 2013

Päivän valkku (video)

Meillä oli Jössen kanssa tänään taas Sonjan valmennus. Jätkä hyppäsi hyvin mutta kuski taisi olla vähän uupunut. Noin kolmen tunnin yöunet ei myöskään edesauttanut asiaa niin paljon... No, aina ei voi mennä kaikki nappiin!

Päivän ohjelma oli vähän sama kun Pia Pantsun edellisellä valmennuksella. Aloitettiin ravipuomeila jotka sitten muuttuivat laukkapuomeiksi mihin piti saada neljä laukka-askelta jokaiseen väliin, mitä Jössen puolesta siis tarkoittaa aika isoa laukkaa. Pikkuhiljaa puomit nostettiin ihan esteiksi.

Toisella pitkällä puolella oli taas jumppasarja. Se sujui hyvin, kuskin olisi vaan pitänyt joustaa vähän enemmän mm. polvista ja työntää peppu vähän taakse hypyissä. Vinosti keskilinjalla oli okseri mikä myöhemmin kuului rataan.

Mitä me tästä opimme? Plääh. Tämän tuupparin ei kannata mennä selkään kun olo ei ole 100%. No, tulipa koettu tällainen tunti myös, he he. Kaksi kieltoa onnistuimme myös saamaan, ha ha. Ihan kuskin oma moka molemmat ja vähän pelleilyä jätkän puolesta. Failvideo löytyy nyt "tv kanavasta". ;-) Myöhemmin ilmestyy myös kuvia kunhan saan ne, isot kiitokset Carinalle!