maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ihana kevät & ihana Paavo


Vähän aikaa sitten olimme Paavon kanssa pellolla, ihanaa että jo on niin kuivaa että pystyy mainiosti siellä kävelemään! :-) 

Ravattiin pari kiekkaa silloin, ja että poni oli innoissaan! :-) 
Korvat törrötti eteenpäin, katse oli uljas ja huusi vaan "KATSO MINUA!" ja hörisi jopa tarhakaverille toiselle puolelle tietä! On se vaan niin ihana. :-) Paavo oli kyllä sitä mieltä että mamma oli ihan tyhmä kun ei saannut enemmän hurjistella, mutta hyvä näin! Sen jälkeen pitkä kävely, linimenttiä jalkoihin ja Back on Track pintelipatjat jalkoihin. Ja tietysti nameja... ;-)

Iso kiitos Carinalle kuvista! :-) 






Tänään muuten kävin minishoppailemassa, haluatteko nähdä muutakin kun vain hevosia? ;-) Painakaa :) -nappia silloin tai jättäkää kommentti! Perjantaina oli ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa ja kyllä tykkään! Ensi perjantaina taas. :-)

Huomenna luvassa molempien hevosten ratsastusta (Jösse & Paavo), ja torstaina meillä on taas estevalmennus Jössen kanssa, jee. :-)

2 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta, mitä sulla meinaa tunnisteissa tuo Suomen suurin hevosblogi? :)

    VastaaPoista
  2. Eli jos katsoo Suomen ns hevosblogeja, niin ne ovat enemmän lifestyleblogeja missä kirjoitetaan myös muista asioista kun vaan hevosaiheisista jutuista. :) Tämä on Suomen suurin "puhdas" hevosblogi. :)

    VastaaPoista