torstai 2. toukokuuta 2013

PÄIVÄN TUUPPAILU



Oli oikeastaan tarkoitus että meillä olisi ollut Sonjan estevalmennus tänään, mutta hän oli itse kilpailemassa niin saimme pärjätä yksinään. ;-) Teimme vähän hyppyjä yhdistettynä sileään työskentelyyn.

Jumppasarja joka koostui kolmesta esteestä, kolme metriä väliä jokaisen esteen välissä. Tuli kivat pumput. :-) Yksi okseri ja kahdeksikko joka koostui kahdesta esteestä, pienet voltit ja nopeat käännökset. Okserin takapuomi oli metri ja kahdeksikon esteet about 85-90 cm. Pomput oli pienet alussa ja nostettiin vähän pikkuhiljaa.

Ei mitään kauheata rääkkäystä, vähän vaan että pääsi taas tunnistelemaan missä mennään. Sen jälkeen korjasimme esteet maneesista ja lähdimme kentälle tekemään vähän sileätä. Laukkaa kootussa ja vapaammassa muodossa, eteen pitkillä sivuilla ja takaisin lyhyillä sivuilla ja voltteja. Ravissa sama juttu, vähän avoa ja väistöä. Jössellä riitti tänään energiaa ja varsinkin sileällä tuntui todella hyvältä! Se tunne kun hevonen "on siinä" on mahtava! Toivottavasti saadaan sama tunne esiin ensi kerralla.

Tässä pari kuvaa, pompuista ei ole kuvia mytta pitäisi olla pari videotta, kunhan saan ne ladattua jossain vaiheessa... Kiitos kuvista Carina! :-)

Paavollakin on käyty, siistittiin vähän vuohiskarvoja (huh, miltä nekin näytti höhö) ja häntää ja kävelimme tuulisissa maisemissa. ;-) Taitaa olla jokunen kuvakin puhelimessa...

Nyt takaisin koulutehtävien pariin ja huomenna töihin! Taas on tullut kauhea litania eri lääkäritutkimuksia kotiin lähitulevaisuuteen, en malttais odottaa (noot...), köh...

4 kommenttia: