keskiviikko 1. toukokuuta 2013

UUSIA MÖMMÖJÄ


Äänestys tosin ei kyllä vielä ole loppunut mutta ajattelin näin koulutehtävien välissä tehdä pienen testin. Tälläinen postaus voidaan varmaan helposti luokitella "lifestyle"-kategoriaan. Eli jos HALUAT nähdä lisää tälläistä tulevaisuudessa - paina :) -nappia. Jos ET HALUA, paina :( -nappia. Helppoa... :-)


Ajattelin esitellä uusimmat mömmöt mitä kaappiini on kertynyt nyt viime aikoina.

1. Vaseline käsivoide "healthy hands + stronger nails" - Kuten varmaan aika moni teistäkin on kokenut, ei pitkät kynnet ikinä pidä tallihommissa. Kynteni ovat todella hauraat ja olet kokeillut kaikkea ilman mitään tulosta, joten päätin testata myös tätä. Ei tämä mikään ihmerasva ole joka päivässä saa kyntesi vahvoiksi mutta nyt olen sitä käyttänyt noin kolmisen viikkoa ja KYLLÄ - huomaan eron! :-) Suosittelen teille kaikille jotka myös melkein jo heitti pyyhkeen ilmaan. ;-)

2. Lumene kosteusvoide kaikeille ihotyypeille - Tämä taisi tulla mummon kautta joka vissiin oli ostanut tarjouksessa kaksi, heh. Voide sisältää hoitavaa camelia-öljyä. Tuoksuu ihanalle mutta ei kuitenkaan liian paljon. Jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi, me like. Eikä tämä voide jätä ihoa rasvaiseksi, imeytyy mainiosti.

3. Colormask coffe - Sävyttävä ja korjaava hoito värjätyille hiuksille. Hiukseni sai uutta eloa vähän aikaa sitten kun vähän leikittiin kampaamoa äidin siskon kanssa, hah. Nyt ne ovat tumman ruskeat vaaleammilla raidoilla. Tosi freessit, ihanaa! Tämä sävyttävä schampoo siis ylläpitää ja korostaa hiusten omaa ruskeaa väriä. En oikein pysty tästä vielä mitään sanoa, mutta; käytin saman merkin ainetta kun viimeksi oli punaiset hiukset (olisikohan ollut joku paprika?) ja toimi hienosti! Pitää vaan olla hanskat kädessä...

4. L'oréal Paris Solar Expertise Rehydrating Soothing Milk - Tämä on siis after sun-voide joka lupaa kosteuttaa 12 tuntia. Sisältää Activa-Celliä ja Ceramiidia. Vaikka en vielä tähän aikaa vuodesta mitään aurinkokylypä ole ottanut, olen kuitenkin levitellyt tätä naamaani sen jälkeen kun tulen sisälle auringosta. Kosteuttaa todella hyvin. Tulen helposti ruskeaksi mutta olen herkkä auringonvalolle, joten tämän avulla olen ainakin tähän saakka säästynyt punaisista kasvoista, jess!


HOI! Muistakaahan osallistua kilpailuun! TÄSTÄ pääset kilpailemaan. :-)

2 kommenttia: