perjantai 8. huhtikuuta 2011

Earth Hour


Tiedän et siitä on aikaa, Earth Hour oli jo, 26 maaliskuuta. Mut näin vasta nyt tuon videon ja pakko myöntää et on se siistin näköistä kun m.m. Eiffeltornin kaikki valot sammutetaan! Sen lisäks yks juttu mikä on mun mielestä aivan mahtava; on se että niin monet osallistuu tähän juttuun! Niin monet maat, niin monet ihmiset. Earth Hour:issa näkee oikeesti sen että yksi ihminen voi tehdä muutosta vaikka se kuulostaakin aika clichéltä. En tiedä onko Suomessa mitään isoja pippaloita kun on Earth Hour mut ois se siistiä, jos olis! Varmaan monet sammuttaa kotonaansa valoja. Ainakin minä.

Ajattele, jos me pystytään tähän ajattelemalla sillä linjalla et "yksi ihminen voi tehdä muutosta", niin mitä kaikkea me ei voitais saada aikaan! :) Mahtavaa. Odottelen melkein jo ensi vuoden Earth Hour:ia, jospa Suomi osallistuis vähän näkyvimmin silloin!! Hakekaa kuvia Earth Hour:ista niin saatte nähdä, näyttää aivan mielettömän coolilta kun niin suurissa osissa kaupungeissa sammutetaan valoja ja kun niin isoja rakennuksia on mukana siinä.

Tiedän et tää on heppablogi ja kaikkee sillein, oli vaa pakko mainita jos jollain ois tää vahingossa mennyt ohitse. En oo mikään luonnonsuojeluaktivisti (no offence to them!) mut tää on vaan jotenkin niin cool. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti