torstai 27. lokakuuta 2011

Huomenna: WR00M!

Noniin. :-) Eli huomiseen pystyn melkein suoralla kädellä luvata teille kuvia! Ainakin toivon niin. Tällä hetkellä vietän kultaisia hetkiä koululla, tai jos suoraan sanoisin niin minulla on tämä viikko päivystystä tallilla, kheh.

Tänään olen viimistellyt kilpailukutsua ensi keskiviikon koulukilpailuihin mitkä pidetään täällä koululla, käytiin iltapäivällä Neelen ja Mändin kanssa vähän hankkimassa syömistä ja koristeita maanantaiseen Halloween-juhlaan, ja tuhlattiin aika paljon rahaa siihen myös heheh. :-) Siitä tulee niin hyvä! ;-) Tiistaina on yhteistyöpäivä lukion kanssa, eli ollaan Neelen kanssa tehty kaiken maailman lippuja ja lappuja siihen päivään... :-) Siitäkin tulee mahtava! ;-)

Neiti Hankalainen suuntasi tänään nokkansa kohti kotia, eli huomenna olisi minulla herra Maunon liikutus päiväohjelmalla. :-) Olisi tarkoitus että menisimme vähän maastoon kömpimään Maunon kanssa, tai sitten koulun raviradalle hieman irrottelemaan. ;-) Saa nähdä mitä siitäkin tulee, hehe. Lupasin kyllä Janinalle heittää viestiä heti kun itsenäisesti (omin tahdoin haha) hyppään selästä alas ehjänä - no, eiköhän me selvitä. :-) Jos mennään raviradalle niin Neele ja/tai Iina lupasi vähän ottaa kuvia. :-)

Oon niin sniiki että pölläsin Janinan blogilta kuvan hienosta Maunosta, so, here u have one. ;-) Toivottavasti Janina nyt ei liikaa suutu. (A) Kuva on kai otettu ihan Janinan ja Maunon koeajan alussa ymmärtääkseni. Viimeinen päivä marraskuuta heidän koeaika päättyy, ymmärtääkseni (mutta voin olla myöhässä). Mauno on kyllä niin kultainen (hehe :-D) ja ne sopivat kyllä hyvin yhteen!

Ja P.S: Kävijämäärä on nyt noussut ihan kattoon, pitäisi varmaan saada vähän lisää väliä lattian ja katon väliin haha. ;-) Tosi kivaa! Jatkakaa samaan malliin ja hei, heittäkää nyt joku kommentti aina silloin tällöin kun tiedän että täällä kuitenkin KÄY paljon ihmisiä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti