perjantai 28. lokakuuta 2011

Maunon liikutusta

Tässä on nyt vähän kuvia - ei maailman huippulaatua koska on kuvattu maneesissa mutta jotain silti. :-)

Noniin, nyt stooriin. ;-) Ja joo - kuvia on! Iina oli kiltti ja otti vähän kuvia kun mentiin maneesissa Maunon kanssa. Ajatus oli että oltaisiin menty vähän raviradalla niin kuin sanoin, mutta koska sää oli hieman epävakaa ja nyt on käynnissä metsästyskausi ajattelin että meenpäs sitten maneesiin vähän liikuttamaan herraa. :-)

Mauno oli oikein kiva! Köpötteli kiltisti kotitallilta alas tänne koulun maneesiin ja takaisin vaikka olikin jo aika hämärää kun köpöteltiin "kotiin". Vähän tuli aina jossain vaiheessa sellainen oli kun ratsasti että "eikäää oon ihan paska" ja että "tää menee nyt iihan huonosti" jne, mutta siihen nähden että ei ollut hajuakaan miten Mauno toimii niin olen ihan tyytyväinen. :-) Verkan jälkeen ratsastus alkoi jo sujua paremmin ja lopussa meni mielestäni hyvin. Pari pukkia tuli koettua kun Mauno oli sitä mieltä että häntähän sitten EI käsketä, hän päättää. Mutta ei, joutui kyllä Mauno-poika antaa periksi vaikka vähän protestipukkeja vetelikin. :-)

Yksi failkuva mahtui mukaan. ;-) Kuva otettu protestipukin maahantulon jälkeen tsihi. Edustavaa... Enkä muuten oo kalju!! Lainasin vaan neiti Hankalaisen kypärän kun en löytänyt omaani, ja hänen oli pari numeroa liian iso minun pienelle päälle kheh... Ja suuret kiitokset lähtee myös Janinalle (eli Hankalaiselle) että sain liikuttaa Maunokaista tänään, oli kivaa. :-)

Tehtiin tänään Maunon kanssa ihan vain tavallisia voltteja, serpentiinejä, avoja ja sulkuja, laukanvaihtoja, laukanlisäyksiä ja ravattiin parin puomien yli ja sen sellaista. :-)

Ja jos jollain meni ohi niin hevonen on fwb-r. "Mauno".

Varusteeni
Kypärä - Charles Owen Wellington
Housut - Hööks
Paita - Horze Vertigo B
Saappaat - Mountain Horse
Hanskat - Roeckl

P.S: Tiedän että oikea käteni on alempana kuin vasen, ja työstän ongelmaa tällä hetkellä... :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti