sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kisavalmisteluita

Kun nyt meillä on ensi keskiviikkona taas kisoja tulossa, niin ajattelin kirjoittaa postauksen kisavalmisteluista ja miten useimmiten teen jne. :-)



(Kuva: welshponny.ifokus.se)

Ensimmäisenä en koskaan ole ollut hirveä fani hosumisesta - eli kilpailupäivänä yritän aina suunnitella asiat niin ettei tarvitse sählätä ja hosua ihan hullun lailla vaan niin että aikaa on ehkä vähän liiankin paljon niin ehtii valmistella kaiken kunnolla.

Viimeistään päivä ennen kisoja haluan osata radan ulkoa moitteettomasti, mutta tottakai on tapahtunut että olen radan unohtanut, no ei siitä tule kun kaksi virhepistettä ja jos muuten menee hyvin se nyt ei kaada maailmaa. :-) Ja jos radan unohtaa, siirtyy vaan seuraavaan ja jatkaa niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Yritän parhaani että olisin aivan chill kisapäivänä enkä stressaisi, lämmittely pitää olla lämmittely eikä sellainen "opettelenpas nyt esim nämä laukanvaihdot ja treenataan niitä koska ne kuitenkin menee pieleen", sellainen ei auta että puolituntia ennen kisojen alkua alkaisi opettamaan mitään uutta. Let's go with what we got!

Valkoiset tai vaaleat ratsastushousut is the key. Pidä aina toiset housut niitten päällä kunnes pääset ratsaille, muuten ne tulee likaiseksi ihan turhaan. Valkoinen huopa on must kisoissa tai ainakin koulukisoissa. Pese satula ja suitset todella, todella tarkasti ennen kilpailuja ja rasvaa niitä (mutta varo ettet rasvaa ohjia, hehe eikä satulaa siinä kohti missä istuinluusi ovat heh)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti