maanantai 31. lokakuuta 2011

Less is more

Jotenkin tuntuu nyt siltä että "less is more" on nyt pop taas. Ja hyvä niin, tuntuu kyllä siltä että kaikki blingbling jne oli vähän liikaa. Ei blingblingissä ole mitään pahaakaan, päinvastoin, mutta "kokonaiset blingbling otsapannat" ja blingblingit rintaremmeissä yhdistettynä on vähän liikaa. Hienompaa on kyllä jos yleisesti varusteet ovat hienot ja asianmukaiset ja ehkä just otsapannassa on jotain klinkersejä tai blingblingeitä. Nykyään olen sitä mieltä että kaksiväriset blingbling otsapannat ovat hienommat kuin yksiväriset... :-) Ajattele ruskeita ja vaaleansinisiä kiviä, ihana kontrasti!

Saksassa näkyy muuten tosi hyvin että klinkersit ovat tulossa takaisin, sekä hopeisena että kultaisena. Uskon sen trendin kyllä leviämään ympäri maailmaa aika nopeasti koska Saksa on kuitenkin sen verran iso ja vaikuitteinen hevosmaa.

Ylhäällä on yksi esimerkki klinkerotsapannasta, "less is more". Budjeettivaihtoehto Horzesta jonka juuri bongasin.

Tänään ratsastettiin rata mitä ratsastetaan keskiviikkona kilpailuissa, meni ihan hyvin mutta idootti minä luulin että unohdin radan ja aloitin ratsastaa jotain ihme volttia takaisin ja puolivälissä huomasin että hemmetti eihän se ollutkaan väärin ja sitten käännyinkin takaisin... :-D Voi ei, no, ei se mitään, treeniä vaan. :-)

Nyt tallille mars! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti