lauantai 5. marraskuuta 2011

Jos olisin rikas ja omistaisin hevosen...

Jos omistaisin hevosen, ja olisin rikas, niin varmasti shoppailisin Fortis Et Libersillä! Heidän nettikauppa on todella hienosti tehty ja kaikki tuotteet ovat niin hienoja että!

Huovasta en ole aivan varma haluaisinko sen, riippuuen vähän hevosesta myös ja miten se muotoutuu kun on hevosen selässä satulan alla... :-) Mutta jotenkin pidän siitä.

Jos otsapanta missä on helmiä olisi saatavissa myös mustana - ostaisin sen heti! Ihan sama onko minulla omaa hevosta tai ei! ;-) Todella ihastuttava, ja jotenkin selkärangassani piileskelee sellainen fiilis että se "less is more"-trendi mistä aikaisemmin puhuin on todella tulossa takaisin (jihaa!), ja että helmet ovat osa siitä ihan niin kuin vihatat ja rakastetut klinkersit. :-)

Ja vaikka jo sanoin että kaikki blingbling alkaa olla vähän "out" jo, niin se riimu on kyllä ihana. :'-) Jos voisin tehdä tuollaisen riimun siitä mitä nyt itse olen tekemässä taatusti koristelisin sitä noin. I love it! Blingiä löytyy mutta ei liikaa, just my style. :-)

Viimeisestä otsapannasta en ole 100 % varma pitäisikö tykätä vai ei. Mitä mieltä olet? Silti se on jotenkin vähän erilanen ja hillitty vaikka blingblingiä siitäkin kyllä löytyy. Sopii varmaan jollekin mutta ei kyllä kaikille hevosille. Mustalle hevoselle se voisi olla aika nätin näköinen, jos ei olisi hirveän paljon muuta blingiä siis... :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti