sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Uusi toppaliivi

Nyt kun on ollut kilpailuviikonloppu täällä koulun maneesilla niin paikalla on myös ollut First Class Horse esittelyauto, ja tottakai oli vähän pakko käydä siellä shoppailemassa. ;-) No ei, mutta löysin niin ihanan toppaliivin etten pystynyt sitä jättämään sinne hehe. :-)

HV Polo merkkinen, ruskea toppaliivi - ja koska HV Polon koot ovat hieman pienet niin tyydyin L kokoon ja olen siihen tyytyväinen koska nyt saan jonkun paksumman takin alle talvella kun on kylmempi sää, woopwoop. :-)

Olen ostokseen hyvin tyytyväinen mutta maksoihan se jonkun verran. Hinta oli siis 93 € mutta laatu on aina laatua, ei siitä mihinkään pääse. Olen tosi tykästynyt liiviin ja plussana on vielä se että sitä pystyy kiristämään alhaalta eikä se ole liiankaan lyhyt. Hupussa on sellainen fiksu juttu että sen saa kiinnitettyä niin ettei se heilu sinne ja tänne häiritsemässä kun ratsastelee. Sitäpaitsi se on niin ihana että varmaan tulen sitä käyttämään myös tallin ulkopuolella. ;-) Love it!

Kyseinen malli on siis HV Polo Gusy ja sitä löytyy myös turkoosina ja lilana mutta tämä ruskea oli mielestäni hienoin, hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti