torstai 19. tammikuuta 2012

Shoppailua

Lupasin tehdä postauksen shoppailustani, jos sitä nyt shoppailuksi voi kutsua kun ihan kylän Agri-Marketissa kävin heheh... No, ainakin sain rahaa tuhlattua, tai no, tuhlattua on ehkä väärä sana koska onhan niistä ostoksista hyötyä mutta mutta.

Eli ostin tänään Roeckl Suprema Winter käsineet, 56,90 € ja toivottavasti hintansa arvoiset! Uskon kyllä että ovat, kaikki Roeckl-käsineet mitä minulla on omistuksessa ollut on kyllä kestänyt hyvin ja ollut muutenkin tosi hyvät käsissä. Käsineissä on integroitu fleecevuori ja ovat hengittävää materiaalia ja ulkopuoli on Suprema-tekstiilinahkaa joka jopa tuntuu ja näyttää aidolta nappanahalta. En malta odottaa että pääsisin näillä ratsastelemaan! Andreas Hessen valmennuksen jälkeen ratsastusmotivaatio joka hieman olikin kadoksissa on taas palannut, ouje! Minulla on värivaihtoehto joka on kuvassa oikealla.


Ja tälläiset ratsastushousut sitten ostin. Horze Denim Royal Equus, 76,00 € maksoivat. Toivottavasti ovat nämäkin hintansa arvoiset mutta pakko myöntää että ratsastushousut jotka olen Horzesta ostanut on laadusta ollut kyllä paremmat kun Hööksin... Mutta jotenkin tykästyn aina enemmän Hööksin ratsastushousujen malleihin jne. Ja tiedoksi sinulle jos olet tämänmallisia ajatellut ostaa; minusta ainakin tuntui että olivat ihmeellisen isoja koosta! Kokeilin ensin kokoa 36 ja 38 mutta molemmat olivat liian isoja, että tyydyin sitten kokoon 34... Hööksistä olen tilannut ratsastushousut kokoa 38 niin katotaan sopivatko. Kaikki muut ratsastushousut mitä minulla on Horzesta ovat 36/38 ja sopivat mainiosti.


Ruskeat Crown-mallia Hööksistä olen tilannut, mutta kokopaikkaiset. Samanlaiset kun ne harmaat mitkä tilasin viime kerralla jotka siis onnistuin hävittämään - ai että kun harmittaa! Höh...


Hmm, tuntuu hiukkasen siltä että kohta pitäisi ehkä myös mennä ihan "tavalliseen" vaatekauppaan ja vähän uudistaa omaa vaatekokoelmaa, tota tota... En melkein edes muista koska olisin viimeistään ollut shoppailemassa ihan vaan arkivaatteita hehe. Pakko myöntää itselle että tästä hevostelusta on kyllä jo tullut elämäntapa, en kutsuisi tätä enään pelkästään harrastukseksi vaikka onhan se toisaalta myös ainakin tämänhetkinen ammattivalintani, mutta silti. And I love it, sanokoon sitten kuka tahansa ihan mitä tahansa siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti