lauantai 22. lokakuuta 2011

Helsinki International Horse Show

Eilen kävin siis HIHS:issä iltanäytöksessä ja vaikka en löytänytkään mitään shopeista olen silti tyytyväinen iltaan. :-) Jälleen kerran Hartwall Areena oli täynny maailman huippuja ja lahjakkaita hevosia. Valitettavasti olin niin pöljä että jätin kameran kouluun eli löytyy vain huonoja kuvia otettuja iPhonella... :-( Eilen Anna-Juulia Kontio & Konstantinos voittivat luokan, onnitteluni!

Huomenna käyn ratsastamassa Jössellä, vähän vääntää koulua taas. :-) Olisi varmaan ihan hyvä ratsastaa läpi se rata minkä sitten menen Gigololla joskus... Refresh one's mind. :-)

Tänään jouduin kipin kapin lähtemään viemään Kodaa (tuleva avustajakoira) päivystävälle elänlääkärille. Koda oli säätänyt jotain (ulkona) ja jokin terävä asia (keppi?) oli osunut silmän sidekalvoon ja repäissyt sitä hieman. No, verkkokalvossa ei onneksi ollut mitään haavaa. Sai nyt silmätippoja ja torstaina tai perjantaina piti viedä taas katsottavaksi että "kiinnittyykö" se repale siitä sidekalvosta vai pitääkö sen sitten leikata pois. Jääpi nähtäväksi.

Kävin tänään Ratsutarvike Ridaajassa, haussa olisi joku makea esteraippa... Saisi olla nahkainen (tekonahkaa mieluinten silti). En löytänyt mieluisaa tällä kertaa mutta jos olisi oma (iso) heponen niin olisin taatusti ostanut sille suitset sieltä! Ruskeat isot, olivat käytetyt mutta hienot ja hyvin pidetyt, maksoivat 40 €. Eli jos on vinkkejä mistä saa kohtuuhintaisen esteraipan (tyylikkään) niin kommentteja kehiin! ;-) Ja sama jos tietää missä myyvät halpoja Charles Owen Wellington ratsastuskypäriä kokoa 56 (joo mulla on pieni pää kheh). :-) HIHS:issä oli tarjous 209 € tai jotain sinnepäin, harmittaa kun ei ollut rahoja mukana. :-/

1 kommentti:

  1. http://www.equestriansuppliesshop.co.uk/ tuolla on mielestäni erittäin halvalla wellingtoneja. Myös rökkeleitä ja KLää saa suhtkoht halvalla :)

    VastaaPoista