torstai 20. lokakuuta 2011

Jälleen kerran täällä!

Moikkelis moi!
Tasan kuukauden tauko on nyt ohi. :-) Ja nyt kaikki tietysti hyppää riemusta... ;-) Eli lukiojakso on nyt loppunut ja ollaan taas tallissa ellei meillä sitten oli teoriaa. Teoria-aineet ovat tällä jaksolla hevosen liikuntafysiologia ja hevosen ruokinta jne...

Uudet tuulet puhaltavat tallissa; meillä on nykyään uusi ratsastuksenopettaja ja ravivalmentaja. Ratsastusopettajana toimii Tiina Vähämäki (master) ja ravivalmentajana toimii Katja Viklund. Olen nyt ollut noin ~2 viikkoa ratsupuolella ja olen opetukseen hyvin tyytyväinen. :-) Tämän jakson moduuli on hevosen liikunta.

Olen nyt mennyt melkein koko ajan Javeline Brus nimisellä hevosella, ja pakko myöntää että alussa olin kyllä hyvin hyvin skeptinen siihen hehe... Sanotaanko että ennen meillä ei ole ihan yhteistyö sujunut mutta nyt tuntuu että se sujuu paremmin ja paremmin koko ajan, ja niinhän sen pitää ollakin. :-) Suoritetaan jossain vaiheessa perusmerkkejä, ja luutavasti suoritan nyt C perusmerkin. Tuntuu aika hassulta jotenkin koska se C rata on ehkä vähän liiankin helppo mutta koska haluan ne perusmerkit järjestyksessä korttiin niin minkäs voi. ;-) Vähän harmittaa ettei ole niitä aiemmin jo ottanut... Jos en olisi sellainen jääräpää että haluan ne järjestyksessä ja kaikki niin suorittaisin A perusmerkin (A koulurata ja 90 cm esteet). Suoritan luutavasti perusmerkin Gigololla (kouluosuuden). :-)

Huomenna Monty Roberts tulee pitämään meille jonkinlaista luentoa ja jotain käytännöllistä myös, uskon että se tulee olemaan hyvin kiinnostavaa (ja ei... Eipä ole "aino" Monty Roberts haha...)! Ensi viikolla talliin tulee myös hyvin tunnettu hevosten kiropraktikko L. Strandberg joka työskentelee melkein kaikissa Pohjoismaissa. :-)

Ollaan nyt hevosen liikuntafysiologiassa tehty sellainen oppimistehtävä ja kaksi treeniohjelmaa (nuorelle hevoselle ja vähän vanhemmalle konkarille). :-)

On jotain kuvia ja videoita mitä voisin tänne jopa lataa jossain vaiheessa, mutta nyt pitää vähän läksyjä tehdä. :-) Eli ciao - kuullaan! Ja nyt olisi siis tarkoitus kirjoitella taas useammin blogiin. ;-)

Uusi dynaaminen ulkonäki - suosittelen että käytät Classic, Timeline tai Magazine mallia! :-)

2 kommenttia:

  1. Alotin blogisi lukemisen vähän aikaa sitten ja anteeksi kun kyselen, mutta siis missä opiskelet ja onko sulla siis omaa hevosta? :D

    VastaaPoista
  2. Opiskelen suht koht pienessä koulussa ruotsiksi hevosenhoitajaksi ja kyllä, nykyään on oma hevonen, kyseinen Albedo "Paavo" mitä ennen hoidin.

    VastaaPoista